22.4. Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat

Tietoa tapahtumasta

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestettiin Kokkolassa ensimmäistä kertaa vuonna 2022. Tapahtumaa on järjestetty Etelä-Pohjanmaalla jo viisitoista kertaa. Kokkolassa Yritysmarkkinat kokosi ensimmäisenä vuonna paikalle n. 90 yrityksen ostoa tai myyntiä suunnittelevaa ja omistajanvaihdoksen asiantuntijaa.

Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita yrittäjät ja yrittäjäksi aikovat ympäri Suomen.

Yritysmarkkinoiden perusajatus on tarjota yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville mahdollisuus kohdata toisensa helposti ja aloittaa kaupankäynti. Yrityksen omistajanvaihdos on vaativa prosessi, joka ottaa oman aikansa ja jossa tarvitaan usein myös asiantuntija-apua esimerkiksi yrityksen arvon ja kauppahinnan määrittämiseen. Tämän vuoksi Yritysmarkkinoilla on mukana myös kattava joukko omistajanvaihdosten asiantuntijoita.

Tapahtuman luottamuksellisuus

Keski-Pohjanmaan Yritysmarkkinoiden luonteeseen kuuluu ehdoton luottamuksellisuus. Tämän vuoksi jokainen osallistuja allekirjoittaa tapahtumaan saapuessaan salassapitosopimuksen. Vaikka tapahtuma on osallistujien toiveisiin pohjautuen luottamuksellinen, kannustamme osallistujia jatkossa lähtökohtaisesti julkiseen kaupankäyntiin esimerkiksi kumppaneidemme palveluita käyttäen, mikäli se suinkin tuntuu luontevalta toimintatavalta juuri sinun lähtökohdista ajatellen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://kpyritysmarkkinat.fi/