5.4. Yrittäjyyttä ja Teknologiaa @Centria

Paikka: Talonpojankatu 2, Kokkola
Aika: 11:30 - 16:00

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia teemoja yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä, tiedolla johtamisesta sekä digitalisaation hyödyistä pk-yrityksille ja sen työkaluista vähähiiliseen teollisuuteen. Ohjelma pitää sisällään asiantuntijapuheita sekä lennokkaan paneelikeskustelun. Kahvitarjoilun äärellä on mahdollisuus verkostoitumiseen tapahtumassa.

Tapahtuman puhujina toimivat digitalisti, muutosjohtaja sekä ydinfyysikko Kristiina Tiilas sekä Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n toimitusjohtaja Susanna Kallama.

Kristiina Tiilas on koulutukseltaan fysiikan DI, ydinenergiatekniikan tohtori, hänellä on myös kansainvälisen bisneksen MBA ja tekoälykoulutus taustaa. Viime vuosina Kristiina on keskittynyt organisaatioiden suurien muutosten aktivointiin, suunnitteluun ja johtamiseen.

ARVO koordinoi Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskusta, joka tarjoaa palveluja kaikille yhteiskunnallista yritystoimintaa harjoittaville tai käynnistäville yrittäjille ja yhteisöille yritysmuodosta ja toimialasta riippumatta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Yrittäjyyttä ja teknologiaa - Centria