Noora Pajala on valittu YritysKannuksen uudeksi yrityskehittäjäksi

Kannuslainen Noora Pajala on valittu YritysKannuksen uudeksi yrityskehittäjäksi ja aloittaa uudessa tehtävässään heti pääsiäisen jälkeen 11.4.2023.

”Mahtavaa saada toinen kannuslainen mukaan oman kotikaupungin kehittämiseen! Nooralla on sekä omaa yrittäjätaustaa että kokemusta esim. Kitinkankaan skeittiparkin ja muiden investointihankkeiden toteuttamisesta. Lisäksi hän on juuri sellainen idearikas, aktiivinen ja sosiaalinen kehittäjäpersoona, jota haimme”, sanoo YritysKannuksen toimitusjohtaja Jukka Oravainen tyytyväisenä.

Noora Pajala on toiminut viimeiset vuodet Asunto Björndahlin kiinteistövälittäjänä. Sitä ennen hän pyöritti Kylänraitin Kirppistä usean vuoden ajan.

”Mahtava päästä tukemaan ja kehittämään Kannuksen yrityskenttää”, sanoo Pajala. ”Odotan innolla yhteistyötä kannuslaisten yrittäjien kanssa.”

Yrityskehittäjän tehtävä Kannuksessa kiinnosti laajasti, hakijoita ilmoittautui määräaikaan mennessä lähes parikymmentä. Ensimmäiseen haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä ja finaalivaiheeseen eteni kolme kandidaattia.