Yritystulkki-ohjelmisto vapaasti käytössä kaikille kannuslaisille!

YritysKannus on uusinut sopimuksen Yritystulkki-ohjelmiston käytöstä. Ohjelmistossa on rutkasti tietoa yrittämisestä sekä paljon hyviä ohjeita ja työkaluja mm. laskentaohjelmia ja lomakkeita. Ohjelmistoon pääsee www.yrityskannus.fi kautta ilman salasanoja ja kirjautumista.

Aloittava yrittäjä tarvitsee tietoa

Yritystoimintaa aloitettaessa tiedon tarve on suurimmillaan ja nyt se on saatavissa paikallisesti yhdestä paikasta. Yritystä suunnittelevan tulee perehtyä mm. hinnoitteluun, eri rahoituksiin ja yhtiömuotoihin. Yritystulkista löytyy myös liiketoiminta- ja taloussuunnitelmat, joita tarvitaan rahoitusta esim. starttirahaa haettaessa. Lisäksi yrittäjän pitää saada hyvät käytännön neuvot jokapäiväiseen työhönsä, jotta turhilta virheiltä vältytään. Tarvitsemasi laskelmat sekä lomake- ja sopimuspohjat voit tallentaa omalle tietokoneellesi. Aineisto on todella helppokäyttöinen, lupaa Jukka Oravainen YritysKannuksesta.

Toimivan yrityksen kehittäminen

Toimiville yrittäjille löytyy Yritystulkista vinkkejä verotukseen ja neuvoja talouden hallintaan. Laskentaohjelmilla voit laskea mm. investointien kannattavuuden ja sekä tehdä laskemat rahoitushakemuksiin tai yrityskaupassa laskea yrityksen arvon. Markkinointi- ja myyntisuunnitelmassa oikeasti mietitään suunnitelmallisesti miten myydään ja markkinoidaan.    
Lomake ja sopimuspohja malleja on lähes 50 erilaista mm. yrityksen hallituksen pöytäkirjat, alihankinta- ja vuokrasopimukset sekä kaikille kuntalaisille tärkeä edunvalvontavaltuutus. Suosituin sopimuksemme on osakkaiden välinen osakassopimus, jota on ladattu yli 295 000 kappaletta, kertoo Henri Järvinen Yritystulkista. Lomakkeista löytyy todella hyödyllistä materiaalia, joiden avulla suurin osa yrittäjien eteen tulevista sopimus- yms. tilanteista voidaan ratkaista. Kannattaa käydä tutkimassa, muistuttaa Jukka Oravainen

Palveluun pääsee suoraan YritysKannuksen etusivulta www.yrityskannus.fi